Γκαραζόπορτες τμηματικής πόρτας

Η γκαραζόπορτα είναι ένα μοντέλο τμηματικής πόρτας που παρέχει υψηλό επίπεδο μόνωσης, το οποίο χρησιμοποιείται για την προστασία των τμημάτων εισόδου και εξόδου του αυτοκινήτου στους χώρους στάθμευσης των κατοικιών, τους χώρους στάθμευσης των εμπορικών κέντρων και των ιδιωτικών γκαράζ του τύπου βίλας ιδιωτικά ακίνητα.
Ενώ οι διακοσμητικές γκαραζόπορτες προστατεύουν από κάθε είδους φυσικές συνθήκες, παρέχουν επίσης ασφάλεια ενάντια στους κλέφτες. Οι τμηματικές γκαραζόπορτες είναι ένα από τα πιο προτιμώμενα συστήματα σε κλειστά γκαράζ κτιρίων και χώρων καθώς και σε μονοκατοικίες. Τα πάνελ των διακοσμητικών γκαραζόπορτων αποτελούνται από διακοσμητικά πάνελ κασέτας με προστασία από την πίεση των δακτύλων και μπορούν να επενδυθούν ή/και να εφαρμοστούν διακοσμητικά παράθυρα με διπλά τοιχώματα στα πάνελ προαιρετικά.
Στις διακοσμητικές γκαραζόπορτες, τα παράθυρα παρέχουν φως στο γκαράζ και δίνουν στην πόρτα μια κομψή εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας την απόσταση μεταξύ του ύψους της οροφής και του ύψους μετάβασης της πόρτας με τον καταλληλότερο τρόπο, οι κύλινδροι που συνδέονται με τα πάνελ γλιστρούν στη ράγα. Η διακοσμητική γκαραζόπορτα λειτουργεί με αποστάσεις περιστροφής 10 & 20 cm σύμφωνα με τις λεπτομέρειες μέτρησης ύψους.

Γκαραζόπορτα τμηματική

Οι διακοσμητικές γκαραζόπορτες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις με πάνελ σάντουιτς και αξεσουάρ με ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας, παραγωγής μας. Η διακοσμητική γκαραζόπορτα αποτελείται από πάνελ σάντουιτς από χάλυβα. Τα πάνελ σάντουιτς παράγονται με έγχυση πολυουρεθάνης υψηλής πίεσης μεταξύ γαλβανισμένων φύλλων χάλυβα. Εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση παρέχεται από πολυουρεθάνη υψηλής πίεσης. Η αντίσταση στον αέρα των πάνελ είναι βαθμός δοκιμής Κλάσης 5.
Οι πλάκες στις μπροστινές και πίσω επιφάνειες των διακοσμητικών πάνελ της γκαραζόπορτας αλληλοσυνδέονται σε 4 στρώσεις, οπότε δεν υπάρχουν προβλήματα όπως διαχωρισμός υλικών μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής επιφάνειας. Τα διακοσμητικά πάνελ διαθέτουν ειδικό σύστημα προστασίας από τη συμπίεση των δακτύλων, αυτό το χαρακτηριστικό εμποδίζει τα δάχτυλα να πιαστούν ανάμεσα στα πάνελ.

Διακοσμητικά πάνελ γκαραζόπορτας

Η διακοσμητική γκαραζόπορτα είναι ενσωματωμένη στην απόσταση μεταξύ του ύψους μετάβασης και του ύψους της οροφής. (Η ανύψωση είναι περίπου ένα τέταρτο κύκλου που χρησιμοποιείται για περιστροφή ενώ ανοίγει η πόρτα και τραβιέται παράλληλα με την οροφή.) Οι διακοσμητικές γκαραζόπορτες μπορούν εύκολα να ανοίξουν χειροκίνητα με έναν ηλεκτροκινητήρα 24 V-DC / 50 Hz και ένα ελατήριο διπλής στρέψης (άνεμος- επάνω) σύστημα που εξισορροπεί το βάρος της πόρτας. Το βάρος της πόρτας δεν πιέζει τον χρήστη και τον αυτοματισμό λόγω των ελατηρίων.
Τα παρεμβύσματα EPDM ανάμεσα στα διακοσμητικά πάνελ της γκαραζόπορτας, στην πόρτα, στις πλευρές και στις κάτω σειρές εμποδίζουν την είσοδο σκόνης, αέρα και βρόχινου νερού. Η κοίλη φλάντζα EPDM που βρίσκεται κάτω από την γκαραζόπορτα διασφαλίζει ότι η πόρτα εφαρμόζει ομαλά στο έδαφος.

Πάνελ γκαραζόπορτας

Για να αυξηθεί η αντίσταση στον αέρα της τμηματικής διακοσμητικής γκαραζόπορτας, τα πάνελ ενισχύονται με χαλύβδινες πλάκες από το εσωτερικό. Επιπλέον, είναι ενισχυμένο με δομή λαμαρίνας 4 στρώσεων για αποφυγή παραμόρφωσης στα σημεία που βρίσκονται οι μεντεσέδες και τα χερούλια των θυρών. Τα σετ τροχών που παρέχουν την κίνηση της πόρτας στις ράγες είναι κατασκευασμένα από πολυαμίδιο ακύρωσης θορύβου για την εξασφάλιση αθόρυβης λειτουργίας.
Σε διακοσμητικές γκαραζόπορτες χρησιμοποιούνται συστήματα κινητήρων έλξης εγχώριας μάρκας, ιταλικής και γερμανικής τεχνολογίας προτύπων CE και ISO 9001. Λειτουργεί πολύ αθόρυβα. Οποιοσδήποτε αριθμός τηλεχειριστηρίων μπορεί να κωδικοποιηθεί. Μπορεί να συνδεθεί ένα επιπλέον κουμπί, ένας λαμπτήρας συνδέεται στην έξοδο του κινητήρα για φωτισμό. Οι ρυθμίσεις ορίου κινητήρα μπορούν να γίνουν εύκολα με ηλεκτρονικούς διακόπτες.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η πόρτα μπορεί να ανοίξει εύκολα μεταφέροντας τον κινητήρα στο χειροκίνητο. Εάν δεν υπάρχει άλλη είσοδος στο γκαράζ, ο μοχλός χειροκίνητης λήψης πρέπει να βρίσκεται έξω με ένα κλειδί. Προαιρετικά, μπορεί να παρέχεται αυτόματο κλείσιμο και να συνδεθεί ένα φωτοκύτταρο ασφαλείας. Οι κινητήρες έλξης ειναι μεγάλης διάρκειας δεν απαιτούν λίπανση διάρκειας ζωής. Τα διακοσμητικά πάνελ γκαραζόπορτας μπορούν να τοποθετηθούν με ημικυκλικά και ορθογώνια διακοσμητικά παράθυρα με διπλά τοιχώματα για φωτισμό. Οι τύποι πάνελ που χρησιμοποιούνται στα μοντέλα ISO 220 είναι παρακάτω. Ως στάνταρ, η εξωτερική του πλευρά είναι RAL 9002. Αλλα προσαρμόζεται εύκολα στη δικη σας δομή βάφοντάς την γκαραζόπορτας εξωτερικά στο επιθυμητό σας χρώμα.

Χρώματα τμηματικής πόρτας