Ρολά ασφαλείας καταστημάτων

Ρολά ασφαλείας κλειστού ή ανοιχτού τύπου

Ρολά ασφαλείας κλειστού ή ανοιχτού τύπου κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους, που αποτελούν σίγουρη λύση για βιομηχανική και οικιακή χρήση.

Τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου έχουν κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό βαθμό προστασίας που παρέχουν. Τα συναντάμε σε διάφορες παραλλαγές να καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων σχετικά με την ασφάλεια, το μέγεθος, τη μόνωση και την αρχιτεκτονική του χώρου που προστατεύουν. Είναι κατάλληλα για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους βιομηχανικά ανοίγματα, γκαράζ, καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους. Εκτείνονται από μία μικρή γκαραζόπορτα-ρολό έως πόρτες τεραστίων διαστάσεων, όπως για παράδειγμα γκαράζ ελικοπτέρων.

Τα ρολά ασφαλείας ανοιχτού τύπου είναι κατάλληλα κυρίως για επαγγελματικούς χώρους, καθώς συνδυάζουν τη μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων τους. Χρησιμοποιούνται σε χώρους για να προβάλλονται πίσω από αυτά εμπορεύματα ανεξάρτητα από το μέγεθος, όπως αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εμπορικά κέντρα, χρυσοχοεία, φαρμακεία, super market.

Τα ρολά ασφαλείας κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ.

Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Οι οδηγοί στα ρολά ασφαλείας διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ρολα ασφαλειας κλειστου τυπουΡολό ασφαλείας κλειστού τύπου

Ρολό ασφαλειας κλειστού τύπου από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας κατάλληλο για ευρύ φάσμα εφαρμογών, μεταξύ άλλων: βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, αλλά και γκαράζ αυτοκινήτων.
Ρολό ή προφίλ κλειστού τύπου, κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: Άξονα Φ/60 η Φ/76 με κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου με τεφλόν στα σημεία τριβής με τον άξονα, κουρτίνα, οδηγούς σχήματος Ω και κουτί κάλυψης μηχανισμού.
Οι οδηγοί γαλβάνιζε σχήματος Ω διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.
Δυνατότητα πολλών επιλογών.

Α) Φαρδύ φύλο από 0,6 έως 1,25mm πάχος και ύψους 11,5 cm

Β ) Στενό φύλο 0,8mm και ύψους 7,5cm

Το προϊόν διατίθεται σε πολλά χρώματα και επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί με κουτί κάλυψης του μηχανισμού στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία του μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την συχνότητα χρήσης του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων ανοιγμάτων για παροχή φυσικού φωτισμού και καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου.
Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας. Η ειδικά σχεδιασμένη διατομή του, εμπεριέχει ενισχυμένη νεύρωση για αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη αντοχή. Το τελευταίο προφίλ του ρολού-που εφάπτεται του εδάφους-φέρει ειδικές, πρόσθετες ενισχύσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς και λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.
Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα.
Κλασσική επίπεδη όψη.
Πάχη υλικού: 0.6, 0.8, 1.0 και σε ειδική ζήτηση 1.2 mm.
Δυνατότητα για εξαερισμό.
Συνδυάζεται τέλεια με το διάτρητο ρολό.
Δυνατότητα για μεγάλο ποσοστό διαφάνειας.
Μικρό κόστος.

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΤΡΗΤΑ

ρολό ασφαλειας διατρητοΡολό ασφαλείας διάτρητο

Ρολά ασφαλείας διάτρητα προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για προβολή των εμπορευμάτων. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.
Είναι ρολό ανοιχτού τύπου διάτρητο κατάλληλο για βιομηχανίες, γκαράζ και καταστήματα.
Σε επαγγελματικούς χώρους, συνδυάζει την μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων σας.
Είναι κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης εν θερμώ λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και διαμέτρου Φ2.5mm τρύπες με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια, χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει.
Το πάχος της χρησιμοποιούμενης λαμαρίνας είναι 1mm, ώστε να μην παρουσιάζει μείωση στην αντοχή του λόγω της διάτρησης, ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή.

Α) Φαρδύ φύλο από 0,6 έως 1,25mm πάχος και ύψους 11,5 cm

Β ) Στενό φύλο 0,8mm και ύψους 7,5cm
Μπορεί να βαφεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στην διάβρωση και μακροζωία.
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με κατάλληλους μηχανισμούς, ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης. Το ρολό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς, οι οποίοι είναι δυνατό να φέρουν στις άκρες τους λάστιχο και βουρτσάκι.
Το τελευταίο προφίλ του ρολού είναι ενισχυμένο για μεγαλύτερη στιβαρότητα και φέρει στο κάτω μέρος στεγανωτικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής είναι δυνατόν να συνδυαστούν φύλλα κλειστού τύπου.
Η πρωτοποριακή σχεδίαση του προφίλ της λαμαρίνας, καταφέρνει να συνδυάσει αποτελεσματικά τα οφέλη κυρτής και επίπεδης διατομής.
Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα.
Τιμή ολικής διαφάνειας 33%.
Κλασσική επίπεδη όψη.
Σχετικά ελαφρύ με αποτέλεσμα ευκολία στη μεταφορά και στην εγκατάστασή του.
Χρήση μικρού πλήθους ελατηρίων και μικρής ισχύος μηχανισμών κίνησης.
Ιδανικό για την προστασία είτε μικρών αντικειμένων είτε μεγαλύτερων αντικειμένων.
Αισθητική σύμφωνα με τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις.

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΧΤΥΩΤΑ

ρολό ασφαλειας διχτυωτοΡολό ασφαλείας δικτυωτό

Δικτυωτό ρολό σιδήρου σε 4 διαφορετικούς τύπους: μεγάλο μάτι, μικρό μάτι, μεσαίο μάτι ρόμβος, & μάτι κύκλος.
Ο ιδανικός συνδυασμός: Ρολό ανοικτού τύπου (αποτελείται από: Άξονα, κουρτίνα, οδηγούς και κουτί) για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Προσφέρει τον μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χώρο σας.
Ποιότητα κατασκευής: Κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους σε ισχυρούς συνδέσμους σχήματος ρόμβου, διαστάσεων: Mεγάλο μάτι 17 Χ 11,5cm / μικρό μάτι 7 X 5,5cm / μεσαίο μάτι ρόμβος 9 X 13cm / μάτι κύκλος 9 X 9cm.
Το τελευταίο μέρος του προφίλ είναι ειδικά ενισχυμένο για επιπλέον σταθερότητα και ανθεκτικότητα, ενώ ταυτόχρονα φέρει λάστιχο στο μέρος που εφάπτεται του εδάφους για επιπρόσθετη στεγανότητα.

Πολλές δυνατότητες: Προσφέρεται με χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία, για την τελευταία υπάρχει διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα από μοτέρ, ενώ ταυτόχρονα επιδέχεται προσθήκη κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια.

Τέλος, το κουτί καλύψεως του μηχανισμού στα ρολά ασφαλείας μπορεί να παραχθεί στο ίδιο χρώμα με το προϊόν, για ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ρολό ασφαλείας διχτυωτό μεγάλο μάτι (πύκνωμα 17 x 11,5 cm)

ρολα διχτυωτα μεγαλο ματι

Ρολά ασφαλείας διχτυωτά κατάλληλα για την προστασία καταστημάτων που απαιτούν εύκολη προβολή των προϊόντων τους.

Χαρακτηρίζονται από άψογη αισθητική εμφάνιση, τέλεια κατασκευή και εφαρμογή.

Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Ρολό ασφαλείας διχτυωτό μικρό μάτι (πύκνωμα 7 x 5,5 cm)

ρολο διχτυωτο μικρο ματι

 Στο ρολό ασφαλείας διχτυωτό με «Μικρό μάτι» το πύκνωμα του ρόμβου είναι (7 x 5,5 cm) και χρησιμοποιείται σε χρυσοχοεία ή καταστήματα με μικρού μεγέθους εμπορεύματα.

Στον τύπο αυτό η ασφάλεια είναι πολύ μεγάλη, ενώ η αντίστοιχη μείωση της ορατότητας προς τη βιτρίνα σχετικά μικρή.

Ρολά ασφαλείας διχτυωτά μεσαίο μάτι ρόμβος (πύκνωμα 9 x 13cm) & μάτι κύκλος (πύκνωμα 9 x 9cm)

ρολο διχτυωτο μεσαιο ματι ρομβοςΡολό μεσαίο μάτι ρόμβος πύκνωμα 9 x 13 cm

ρολο διχτυωτο μεσαιο ματι κυκλος Ρολό μάτι κύκλος πύκνωμα 9 x 9 cm

Διχτυωτό ρολό ασφαλείας μεσαίο μάτι & μάτι κύκλος, δηλαδή ανάμεσα στις δύο προηγούμενες κατηγορίες προσπαθώντας να καλύψει απαιτήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή, διατηρώντας τα επίπεδα ασφάλειας και διαφάνειας ανάμεσα στους δύο προηγούμενους τύπους.

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ

Είναι αποτέλεσμα “διέλασης” προφίλ αλουμινίου από βιομηχανίες ρολο αλουμινιου διπλου τοιχωματος

Σ 45

ρολο αλουμινιου Σ 85

Σ 85

ρολο αλουμινιου Σ 45

Τα ρολά αλουμινίου χωρίζονται σε 2 είδη: α)Σ 85, β)Σ 45.

α) Το ρολό αλουμινίου Σ 85 είναι για μεγάλα ανοίγματα με δυνατότητα να μονωθούν με πολυουρεθάνη για θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η ανεμοποίηση που δέχεται είναι 50kp/m2.

β) Το ρολό Σ 45 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Σ85. Επιπλέον, όταν τυλίγει ανάποδα είναι όμοια η εξωτερική με την εσωτερική πλευρά.

Το πάχος του διπλού τοιχώματος στα ρολά αλουμινίου είναι 19mm με νεύρο στη μέση.

Επίσης, έχουν την δυνατότητα να τυλιχτούν σε σωλήνα 85mm με χωνευτά μοτέρ, ώστε να κάνουν το μικρότερο δυνατό κύκλο στα πολύ μικρά ρολλά (σε ύψος).

ΤΑΧΥΡΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

ταχυρολλο βιομηχανικοΤαχυρολό

Ταχυρολά χρησημοποιούμε σε βιομηχανίες και χώρους όπου απαιτείται γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο, ώστε να μην έχουμε απώλειες θερμότητας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εγγύηση που έχετε από την εταιρία Sofos Doors

Τα ρολά ασφαλείας έχουν υποβληθεί σε δοκιμές και ελέγχους και πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια για την εγγύηση της ποιότητας, απόδοσης και διάρκειας ζωής.

Πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας της αγοράς

ΠΕΡΙΟΧΕΣ  ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση των περισσότερων από τα προϊόντα μας (πχ μοτέρ για συρόμενες και ανοιγόμενες γκαραζόπορτες, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας κλπ) σε σχεδόν οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής. Για μεγαλύτερα έργα μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την εγκατάσταση και σε περιοχές εκτός Αττικής, σε λογική πάντα απόσταση από την έδρα μας (ώστε να μπορούμε εύκολα να υποστηρίξουμε την εγκατάσταση στο μέλλον, ακόμη και εάν πρόκειται για μικροεπισκευές ή συντήρηση).

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ:

ΑΘΗΝΑ (ΆΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ, ΆΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΆΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΒΕΪΚΟΥ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΓΚΑΖΙ, ΓΚΥΖΗ, ΓΟΥΔΗ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΘΗΣΕΙΟ, ΙΛΙΣΙΑ, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΚΟΛΩΝΟΣ, ΚΟΥΚΑΚΙ, ΚΥΨΕΛΗ, ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΝΕΑ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΠΕΔΙΟ ΆΡΕΩΣ, ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΠΛΑΚΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ, ΠΟΛΥΓΩΝΟ, ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΡΟΥΦ, ΣΕΠΟΛΙΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ), ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΆΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ), ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΆΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ, ΆΛΙΜΟΣ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΑΝΘΟΥΣΑ, ΆΝΟΙΞΗ, ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ (ΛΟΥΤΣΑ), ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΦΙΔΝΕΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ, ΑΧΑΡΝΕΣ (ΜΕΝΙΔΙ), ΒΑΡΗ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, ΒΙΛΙΑ, ΒΟΥΛΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΡΑΥΡΩΝΑ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΔΑΦΝΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΔΡΟΣΙΑ, ΕΚΑΛΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΡΥΘΡΕΣ, ΖΕΦΥΡΙ, ΖΟΥΜΠΕΡΙ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΊΛΙΟΝ (ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ), ΚΑΒΟΥΡΙ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΚΑΝΤΖΑ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΛΑΥΡΙΟ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ, ΜΑΝΔΡΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΑΤΙ, ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ, ΜΕΓΑΡΑ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΝΙΚΑΙΑ, ΟΙΝΟΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΠΕΡΑΜΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΕΥΚΗ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΡΑΦΗΝΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ, ΣΟΥΝΙΟ, ΣΠΑΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ, ΥΜΗΤΤΟΣ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΦΥΛΗ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΧΑΣΙΑ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΩΡΩΠΟΣ

Από την άλλη, μπορούμε να αποστείλουμε σχεδόν όλα τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετώντας έτσι τόσο πελάτες χονδρικής όσο και πελάτες λιανικής. Εάν μάλιστα πρόκειται για κάποιον αυτοματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και την προετοιμασία του ώστε να απλοποιηθεί η εγκατάσταση από τον τελικό πελάτη.

Πολυγλωσσία – Ορολογία

 Στην ελληνική αγορά, έχουμε σήμερα μια πολυγλωσσία που είναι “κληρονομιά” από τις πρώτες γενιές τεχνιτών αφού ο καθ’ ένας τους ανέπτυξε τη δική του ορολογία.

Τόσο ο όρος ‘ρολά’ όσο και ο όρος ‘ρολλά’ είναι διαδεδομένοι.  Επίσης, συνηθισμένοι είναι και οι όροι ‘ρολά ασφαλείας’, ‘ρολλά ασφαλείας’, ‘ρολά καταστημάτων’, ‘ρολλά καταστημάτων’, ‘βιομηχανικά ρολά’ και ‘βιομηχανικά ρολλά’.  Ακόμη, θα δείτε και τους όρους ‘δικτυωτά ρολά’ ή ‘δικτυωτά ρολλά’, ‘διχτυωτά ρολά’ ή ‘διχτυωτά ρολλά’ ή απλά ‘δικτυωτά’, ‘διχτυωτά’ ή ‘δίχτυ’, αλλά και τους ειδικότερους ‘μικρό μάτι’, ‘μεσαίο μάτι’, ‘μεγάλο μάτι’ κλπ.