Ρολά ασφαλείας για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Ρολά ασφαλείας για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Η Sofos Doors ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο χώρο των κατασκευών το 1990 με βάση το Κορυδαλλός Αττικής κι έκτοτε προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με αποτελεσματικότητα, συνέπεια και αξιοπιστία σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

H Sofos Doors κατασκευάζει, διανέμει κι εγκαθιστά:

Ρολά ασφαλείας για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Ρολά ασφαλείας για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Κατάλληλα για αποθηκευτικούς χώρους, γκαράζ, αυτοκίνητων, καταστημάτων, καθώς και οποιοδήποτε χώρο που πρέπει να απομονώνεται και να ασφαλίζεται πλήρως.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού αναλαμβάνει την επισκευή, αντικατάσταση, παράδοση και τοποθέτηση σε:

Ρολά Ασφαλείας
Γκαραζόπορτες
Αυτοματισμούς Θυρών
Πόρτες Πυρασφάλειας
Ειδικές Πόρτες και
Συστήματα Πάρκινγκ.

Με καθήκον τη διανομή ασφαλών προϊόντων και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και την αύξηση των συνεργατών μας διαθέτοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ιδανικά για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα. Με εξαιρετικές μεθόδους και χρόνους και μέσα από την ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί με μία σειρά σημαντικών έργων και συνεργασιών, η Sofos Doors μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι αποτελεί έναν υπεύθυνο συνεργάτη και μία αξιόπιστη κι ευέλικτη λύση για τον πελάτη.

Όλα μας τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας και συνοδεύονται από γραπτή τριετή εγγύηση. Η μεγάλη πείρα του προσωπικού μας στους αυτοματισμούς, μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κατανοώντας πλήρως τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Στόχος της εταιρίας μας είναι η ασφάλειά σας και η άριστη εξυπηρέτηση σας, για αυτο το λόγο το προσωπικό μας βρίσκετε δίπλα σας και είναι σε θέση να σας δώσει χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε αλλά και να σας δώσει την καλύτερη λύση για μία οικονομική και αξιόπιστη αγορά.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ
Τοποθετήσεις για Γκαραζόπορτα, Πόρτα σπαστή, Πόρτα μονοκόμματη, Ρολό, Συρόμενη Καγκελόπορτα, Ανοιγόμενη, Μοτέρ: Οροφής, Ρολού, Σωληνωτά, Ανοιγόμενα.
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
Ανταλλακτικά για όλους σχεδόν τους τύπους ρολών καθώς και σύγχρονους πίνακες αυτοματισμού και κοντρόλ για όλες τις γκαραζόπορτες και τα ρολά.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με υπευθυνότητα εργασίες εγκατάστασης, επισκευής, μετατροπής και συντήρησης σε υπάρχουσες Γκαραζόπορτες, Μηχανισμούς, Ρολά
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ
Για τοποθέτηση σπαστής πόρτας, η εταιρεία μας στέλνει συνεργάτη για να μελετήσει το χώρο. Προτείνουμε το κατάλληλο σχέδιο για την τοποθέτηση της πόρτας.
ΡΟΛΟ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ
Ρολά δικτυωτά, ρολά διάτρητα, ρολά κλειστού τύπου, ρολά βιομηχανικού τύπου. ρολά ασφαλείας καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων.
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθέτουμε τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή αλλά και όλα εκείνα τα υλικά που απαιτούνται για ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ουσιαστικό αποτέλεσμα.