Ρολα καταστηματων

Ρολα καταστηματων

Στις μέρες μας ένα από τα κύρια μελήματα ενός επαγγελματία είναι η διαφύλαξη της ασφάλειας του χώρου του.
Τα ρολα καταστηματων είναι σίγουρα το πρώτο που πρέπει να σκεφτεί.
Ρολα ασφαλειας για να μένετε ήσυχοι πως κανένας ανεπιθύμητος δε θα σας επισκεφθεί αφού κλείσετε το κατάστημά σας.
Με τα ρολα καταστηματων που θα σας εγκαταστήσουμε θα ανακουφιστείτε από το άγχος από την πρώτη στιγμή καθώς θα δείτε και μόνοι σας πως η πολυετής μας εμπειρία στα ρολά καταστημάτων μας βοηθάει στο να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για τον κάθε χώρο.
Μην το καθυστερείτε λοιπόν! Καλέστε μας σήμερα λοιπόν και μάθετε τιμές για ρολα καταστηματων.
Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με οποιοδήποτε ρολό χρειάζεστε αλλά και να αναλάβουμε την τοποθέτηση, τον αυτοματισμό και την συντήρησή του. Ενδεικτικά, διαθέτουμε ρολλά κατάλληλα για οικιακή (γκαράζ), επαγγελματική (καταστήματα, τράπεζες) και βιομηχανική (εργοστάσια, αποθήκες) χρήση.
Ανεξάρτητα από το εάν χρειάζεστε ένα μεγάλο βιομηχανικό ρολλό ή ένα ρολλό ασφαλείας, από το εάν πρέπει να έχει ηλεκτροκίνηση και περίπλοκους αυτοματισμούς ή να είναι χειροκίνητο, από το εάν πρόκειται να καλύψει ένα μεγάλο άνοιγμα ή να είναι ένα μικρό χειροκίνητο ρολλό, εμείς δείχνουμε πάντα την ίδια φροντίδα.
Κάθε ρολλό, από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά ρολλά έως το μικρότερο οικιακό, φτιάχνεται κατά παραγγελία, σύμφωνα με τις διαστάσεις του ανοίγματός που έχετε, στα χρώματα RAL που επιθυμείτε και βάση των δικών σας απαιτήσεων.
Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά σχέδια ρολλών, όπως ρολλά ανοικτού τύπου (διάτρητα ή τύπου “μάτι”), ρολλά κλειστού τύπου, απλού ή διπλού τοιχώματος με γέμιση μονωτικού υλικού, επίπεδου ή καμπύλου προφίλ, χαλύβδινα, σιδερένια (γαλβανισμένο σίδερο) ή αλουμινένια, κλπ.
Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ρολλά που θα καλύψουν καλύτερα τόσο τις δικές σας απαιτήσεις και τους γεωμετρικούς περιορισμούς του χώρου σας (όπως ιδιότροπα ανοίγματα με δυσκολίες στην εγκατάσταση ή απαίτηση για μέγιστο ύψος/πλάτος) όσο και τυχόν άλλους περιορισμούς όπως ανάγκες θερμομόνωσης/ηχομόνωσης, μεγάλη ανεμοπίεση, εξαιρετικά μεγάλο πλάτος ανοίγματος, μικτά ρολά ασφαλείας (όπως πχ συνδυασμό διάτρητου και συμπαγούς ρολλού) κλπ.
Επίσης, θα εξασφαλίσουμε ότι όλα τα μηχανικά μέρη του ρολλού, όπως ο άξονας, οι οδηγοί, τα ελατήρια, οι σημαίες κλπ, θα είναι τα κατάλληλα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Εάν πάλι το απαιτεί η εγκατάσταση, θα προσθέσουμε στο σύνολο κουτί καλύψεως (για το τυλιγμένο, στον άξονα, ρολλό), αρμοκάλυπτρα, ταμπλά, στρατζαριστά ή κοιλοδοκούς και ότι άλλο χρειάζεται.
Εάν απαιτείται αυτόματη λειτουργία (με ηλεκτροκίνηση), θα φροντίσουμε επίσης ώστε το μοτέρ (κεντρικό ή πλαϊνό), οι συσκευές ασφαλείας (πχ φωτοκύτταρα και ακμές ασφαλείας), ο πίνακας ελέγχου και τα υπόλοιπα στοιχεία του αυτοματισμού, να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας.
Ρολά κλειστού τύπου
Kατάλληλα για ρολα καταστηματων, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής. Οι οδηγοί διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκι, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.
Ρολά διχτυωτά.
Κατάλληλα για την προστασία καταστημάτων που απαιτούν εύκολη προβολή των προϊόντων τους. Χαρακτηρίζονται από άψογη αισθητική εμφάνιση, τέλεια κατασκευή και εφαρμογή. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.
Ρολά διάτρητα.
Προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για προβολή των εμπορευμάτων. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.
Η ασφάλεια των ρολών
Το θέμα της ασφάλειας των ρολών πρέπει να αποτελεί αντικείμενο υποχρεωτικής μελέτης σε περιπτώσεις εγκατάστασης ρολών είτε αυτά είναι οικιακά, ή εμπορικά-βιομηχανικά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί ατυχήματα με πτώσεις ρολών οι οποίες προήλθαν είτε από κακή εγκατάσταση ή από ελλειπή μέτρα προστασίας. Τα σημεία που η εταιρεία sofosdoors εστιάζει ιδιαίτερα την προσοχή της για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των ρολών που προμηθεύει στους πελάτες της είναι τα ακόλουθα:
Επιλογή αξιόπιστων και πιστοποιημένων προμηθευτών για τα μέρη των ρολών.
Συναρμολόγηση των εξαρτημάτων των ρολών από έμπειρους τεχνίτες.
Εγκατάσταση ρολών μόνο από εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
Εγκατάσταση παρελκόμενων που εξασφαλίζουν ασφαλή λειτουργία των ρολών. Σε αυτά περιλαμβάνονται φωτοκύτταρα ασφαλείας, μοτέρ με ηλεκτρόφρενο, πρεσοστάτες, μαγνητικοί βρόχοι και σειρά άλλων εξαρτημάτων που εντάσσονται στα παρελκόμενα ασφαλείας.
Ειδικές μελέτες ασφαλείας και επίβλεψη από εξειδικευμένους μηχανικούς σε περιπτώσεις εγκατάστασης μεγάλων βιομηχανικών ρολών.
Η sofosdoors είναι μια εταιρεία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με πελάτες στο εσωτερικό, η οποία συμμορφώνεται με Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα σε ότι αφορά στην ασφάλεια ρολών (ρολλών), βιομηχανικών θυρών και αυτοματισμών για πόρτες. Για εμάς αποτελεί υψίστης σημασίας η ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων μας. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν και οι πελάτες μας σε κάθε εγκατάσταση ρολών sofosdoors. Για εμάς η επιτυχία μεταφράζεται σε ευχαριστημένους πελάτες και πιστεύουμε οτι τα έχουμε καταφέρει!
Γιατί να βάλω ρολό ασφαλείας στο κατάστημά μου;
Όταν προκύψει η ανάγκη για προστασία της επιχείρησης ή της οικίας σας , θα χρειαστείτε ένα σύστημα ασφαλείας που να μπορείτε να εμπιστευτείτε σε κάθε περίπτωση.
Το παρακάτω άρθρο σας παρέχει πληροφορίες για τα ρολά ασφαλείας sofosdoors και το πώς μπορούν να σας παρέχουν μεγάλη ασφάλεια για το χώρο σας.
Προστατεύοντας την επιχείρηση σας από βανδαλισμό ή κλοπή με ρολλά , έχετε έναν ελκυστικό τρόπο φρούρησης. Με τα ρολλά έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε την είσοδο, ενδιάμεσα χωρίσματα, δωμάτια αποθήκευσης, ντουλάπες κτλ.
Σας παραθέτουμε παραδείγματα επιχειρήσεων και το πώς χρησιμοποιούν τα ρολά ασφαλείας sofosdoors
Ένα μαγαζί λιανικής πώλησης με ρούχα χρησιμοποιεί ρολα καταστηματων ώστε να καλύπτει την τζαμαρία της εισόδου με μεγάλο δικτυωτό μάτι.
Ένα χρυσοχοείο χρησιμοποιεί αντίστοιχα για την κάλυψη της εισόδου, δικτυωτό μικρό μάτι ή διάτρητο ρολλό εφόσον έχει προϊόντα μικρού μεγέθους που είναι επικίνδυνο να κλαπούν.
Ένα ιατρείο χρησιμοποιεί ρολό ασφαλείας για να καλύψει το δωμάτιο αποθήκευσης των ιατρικών αναφορών.
Κάθε ρολό ασφαλείας sofosdoors είναι μοναδικό και δημιουργείται σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις ανάγκες σας. Ως συνήθως τα ρολλά μπαίνουν εξωτερικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπαίνουν και εσωτερικά.
Οι τρόποι λειτουργίας του είναι είτε χειροκίνητα, είτε ηλεκτροκίνητα  με μπουτόν ή τηλεχειρισμό. Τα ρολά ασφαλείας δημιουργούνται είτε από βέργες σιδήρου, είτε από προφίλ λαμαρίνας ή αλουμινίου που είναι αρθρωμένα μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο επιτρέποντας τους να κυλούν μέσα στους οδηγούς.
Όταν το ρολό ασφαλείας sofosdoors κατεβαίνει ασφαλίζει είτε με τις κλειδαριές μόνο, όταν είναι χειροκίνητο, είτε από το μοτέρ όταν είναι ηλεκτροκίνητο , γεγονός που το κάνει σχεδόν αδιαπέραστο.
Τα ρολά ασφαλείας sofosdoors  θεωρούνται ο μέγιστος αποτρεπτικός παράγοντας για τους ανεπιθύμητους φιλοξενούμενους. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ένας διαρρήκτης που θα επιχειρήσει να εισβάλλει σε μια επιχείρηση ή οικία θα διαλέξει έναν εύκολο στόχο που δεν απαιτεί πολύ χρόνο εργασίας.
Μην αντιγράφετε κείμενο!