Ρολα οικιας

Ρολα οικιας

Ρολα οικιας κλειστου η ανοιχτου τυπου

Ρολα οικιας καταστηματων κλειστου ή ανοιχτου τυπου κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους.

Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ.

Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Ρολο οικιας κλειστού τυπουρολα οικιας

Οι οδηγοί διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

Ρολο οικιας διατρητο

Ρολα οικιας διατρητα

Τα ρολα ασφαλειας διατρητα προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για προβολή των εμπορευμάτων.

Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Ρολα οικιας διχτυωτα

Ρολο διχτυωτο μεγάλο ματί (πυκνωμα 17 x 11,5 cm)

Ρολα οικιας μεγαλο ματι

Ρολο οικιας διχτυωτο μικρο ματι (πυκνωμα 7 x 5,5 cm)

Ρολο οικιας μικρο ματι

Στο ρολο οικιας διχτυωτο με «Μικρό Μάτι» το πύκνωμα του ρόμβου είναι (7 x 5,5) cm και χρησιμοποιείται σε χρυσοχοεία ή καταστήματα με μικρού μεγέθους εμπορεύματα. Στον τύπο αυτό η ασφάλεια είναι πολύ μεγάλη ενώ η αντίστοιχη μείωση της ορατότητας προς τη βιτρίνα σχετικά μικρή.

Ρολο οικιας διχτυωτο μεσαιο ματι ρομβος (πυκνωμα 9 x 13cm) & ματι κυκλος (πυκνωμα 9 x 9cm)

Ρολα οικιας μεσαιο ματι ρομβος                   Διχτυωτα ρολα οικιας ματι κυκλος

Διχτυωτο ρολο οικιας μεσαίο μάτι & ματί κύκλος, δηλαδή ανάμεσα στις δύο προηγούμενες κατηγορίες προσπαθώντας να καλύψει απαιτήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή, διατηρώντας τα επίπεδα ασφάλειας και διαφάνειας ανάμεσα στους δύο προηγούμενους τύπους.

Ρολα οικιας αλουμινιου διπλου τοιχωματος

Είναι αποτέλεσμα “διέλασης” προφίλ αλουμινίου από βιομηχανίες  Ρολα οικιας αλουμινιου διπλου τοιχωματος

Σ 85                                                                               Σ 45

Ρολα οικιας αλουμινιου Σ 85                   Ρολα οικιας αλουμινιου Σ 45

Τα ρολα οικιας αλουμινιου χωρίζονται σε 2 είδη: α)Σ 85, β)Σ 45.

α) Το ρολο οικιας αλουμινιου Σ 85 είναι για μεγάλα ανοίγματα με δυνατότητα να μονωθούν με πολυουρεθάνη για θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η ανεμοποίηση που δέχεται είναι 50kp/m2.

β) Το ρολο οικιας αλουμινιου Σ 45 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Σ85. Επιπλέον, όταν τυλίγει ανάποδα είναι όμοια η εξωτερική με την εσωτερική πλευρά.

Το πάχος του διπλού τοιχώματος στα ρολα αλουμινιου είναι 19mm με νεύρο στη μέση.

Επίσης, έχουν την δυνατότητα να τυλιχτούν σε σωλήνα 85mm με χωνευτά μοτέρ, ώστε να κάνουν το μικρότερο δυνατό κύκλο στα πολύ μικρά ρολα (σε ύψος).

Ταχυρολλα

Ταχυρολλα βιομηχανικα

Τα ταχυρολλα χρησημοποιούνται σε βιομηχανίες και χώρους όπου απαιτείται γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο ώστε να μήν έχουμε απώλειες θερμότητας.

Στην ελληνική αγορά, τόσο ο όρος ‘ρολλά’ όσο και ο όρος ‘ρολά’ είναι διαδεδομένοι. Επίσης, συνηθισμένοι είναι και οι όροι ‘ρολλά ασφαλείας’, ‘ρολά ασφαλείας’, ‘ρολλά καταστημάτων’, ‘ρολά καταστημάτων’, ‘βιομηχανικά ρολλά’ και ‘βιομηχανικά ρολά’. Ακόμη, θα δείτε και τους όρους ‘δικτυωτά ρολλά’ ή ‘δικτυωτά ρολά’, ‘διχτυωτά ρολλά’ ή ‘διχτυωτά ρολά’ ή απλά ‘δικτυωτά’, ‘διχτυωτά’ ή ‘δίχτυ’, αλλά και τους ειδικότερους ‘μικρό μάτι’, ‘μεσαίο μάτι’, ‘μεγάλο μάτι’ κλπ.