Κριτικές

Δείτε τι λένε οι ευχαριστημένοι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, Αττική και επαρχία

Η αξιολόγηση της εργασίας μας από τους πελάτες μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι τεχνικοί και επαγγελματίες στην εταιρία μας. Ο κάθε πελάτης μπορεί να αξιολογήσει τα πάντα και να μας δώσει και την βαθμολογία του. Αλλά και τα δικά σας σχόλια βοηθούν τον επισκέπτη που αναζητά εταιρία για επισκευές σε ρολά η γκαραζόπορτες να βρει εταιρεία με αξιολογήσεις από άλλους χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα, Αττική και επαρχία.

Sofos Doors – Ρολά ασφαλείας γκαραζόπορτες από επαγγελματίες!

Μην διστάσετε να γράψετε κάτι για εμάς και να το μοιραστείτε με τους άλλους πελάτες μας!!!

Επισκευή

★★★★★
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την εταιρία Sofos Doors. Ο τεχνικός που στείλανε μας επισκεύασε την γκαραζόπορτα και λειτουργεί τώρα καλύτερα από ποτέ. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση, επαγγελματική και ολοκληρωμένη. Εκτός από τον καθορισμό του προβλήματος στην πλακέτα, ο ίδιος καθόρισε επίσης ορισμένα θέματα μικρότερης σημασίας που ήταν απαραίτητα. Είχε επίσης το χρόνο να εξηγήσει τι έκανε, γιατί το έκανε και πώς να διατηρήσουμε τον μηχανισμό της γκαραζόπορτας για αρκετά χρόνια ακόμα. Θα ήθελα να συστήσω ευχαρίστως για την επισκευή τις γκαραζόπορτας σας.
- Σία Σαραντού

Ρολό γκαραζόπορτα

★★★★★
Παρά πολύ ωραία δουλεία και γρήγορη εξυπηρέτηση.
- ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ρολό ασφαλείας

★★★★★
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, εξαιρετική η δουλειά και χαίρομαι γιατί συνεργάστηκα με έναν επαγγελματία. Ευχαριστώ πολύ.
- Αρμπερί Νίκος

Ρολό γκαραζόπορτα

★★★★★
Αψογη,επαγγελματικη και γρηγορη δουλεια!Αψογη συνεργασια με επαγγελματιες.Εγγυημενα αποτελέσματα!
- ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Μοτέρ γκαραζόπορτας

★★★★★
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια, είστε επαγγελματίες και πάνω απ' όλα ευγενικοί άνθρωποι. Το ανθρώπινο δυναμικό σας εξαιρετικό, έχετε άριστη κατάρτιση του αντικειμένου σας, και είστε πάντα εξυπηρετικοί. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που τόσο λείπει από την Ελλάδα.
- Ειρήνη Κυπαρισσάκι

Επισκευή συρόμενου

★★★★★
Η εξυπηρέτηση της εταιρίας ήταν άψογη. Εκτός από τις υπέροχες τιμές που είχαν μου έδωσαν και πολλές συμβουλές κάτι το οποίο με βοήθησε. Ενδιαφέρθηκαν πραγματικά και αξίζουν συγχαρητήρια.
- Θεοδώρα Ράπτη
Όνομα
Email
Τίτλος κριτικής
Εκτίμηση
Ανασκόπηση περιεχομένου
Κοινή χρήση για τους φίλους σας: