Ρολά ασφαλείας

Ρολά ασφαλείας για σπίτια με άψογη προστασία

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστήματα ή βιτρίνες καταστημάτων, ενώ τοποθετούνται και σε σπίτια ως γκαραζόπορτες ασφαλείας καθώς και ως βαριά βιομηχανικά ρολά σε εργοστάσια, βιομηχανικές μονάδες και χώρους διακίνησης. Τα ρολα ασφαλειας είναι σχεδιασμένα για προσφέρουν ασφάλεια από τις διαρρήξεις καθώς επίσης προστασία από τις καιρικές συνθήκες, είναι κατάλληλα για τα νεόκτιστα κτίρια. Ο έξυπνος σχεδιασμός και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά παρέχουν αποτελεσματική προστασία ενάντια στους εισβολείς.

Ρολά ασφαλείας καταστημάτων κλειστού ή ανοιχτού τύπου

Ρολά ασφαλείας καταστημάτων κλειστού ή ανοιχτού τύπου κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους, που αποτελούν σίγουρη λύση για οικιακή και βιομηχανική χρήση.

πόρτα γκαράζ κυλίνδρων

Κάντε κλικ στην εικόνα να δείτε πώς δουλεύει το ρολό ασφαλείας

Τα ρολά κλειστού τύπου έχουν κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό βαθμό προστασίας που παρέχουν. Τα συναντάμε σε διάφορες παραλλαγές να καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων σχετικά με την ασφάλεια, το μέγεθος, τη μόνωση και την αρχιτεκτονική του χώρου που προστατεύουν. Είναι κατάλληλα για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους βιομηχανικά ανοίγματα, γκαράζ, καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους. Εκτείνονται από μία μικρή πόρτα-ρολό έως πόρτες τεραστίων διαστάσεων, όπως για παράδειγμα γκαράζ ελικοπτέρων.

Τα ρολά ανοιχτού τύπου είναι κατάλληλα κυρίως για επαγγελματικούς χώρους, καθώς συνδυάζουν τη μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων τους. Χρησιμοποιούνται σε χώρους για να προβάλλονται πίσω από αυτά εμπορεύματα ανεξάρτητα από το μέγεθος, όπως αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εμπορικά κέντρα, χρυσοχοεία, φαρμακεία, super market.

Τα ρολά ασφαλείας κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ.

Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Οι οδηγοί στα ρολά ασφαλείας διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

ΡΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ρολά ασφαλείαςΡολό ασφαλείας κλειστού τύπου

Ρολό κλειστού τύπου από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας κατάλληλο για ευρύ φάσμα εφαρμογών, μεταξύ άλλων: βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, αλλά και γκαράζ αυτοκινήτων.
Ρολό ή προφίλ κλειστού τύπου, κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: Άξονα Φ/60 η Φ/76 με κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου με τεφλόν στα σημεία τριβής με τον άξονα, κουρτίνα, οδηγούς σχήματος Ω και κουτί κάλυψης μηχανισμού.
Οι οδηγοί γαλβάνιζε σχήματος Ω διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.
Δυνατότητα πολλών επιλογών.

Α) Φαρδύ φύλο από 0,6 έως 1,25mm πάχος και ύψους 11,5 cm

Β ) Στενό φύλο 0,8mm και ύψους 7,5cm

Το προϊόν διατίθεται σε πολλά χρώματα και επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί με κουτί κάλυψης του μηχανισμού στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία του μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την συχνότητα χρήσης του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων ανοιγμάτων για παροχή φυσικού φωτισμού και καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου.
Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας. Η ειδικά σχεδιασμένη διατομή του, εμπεριέχει ενισχυμένη νεύρωση για αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη αντοχή. Το τελευταίο προφίλ του ρολού-που εφάπτεται του εδάφους-φέρει ειδικές, πρόσθετες ενισχύσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς και λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.
Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα.
Κλασσική επίπεδη όψη.
Πάχη υλικού: 0.6, 0.8, 1.0 και σε ειδική ζήτηση 1.2 mm.
Δυνατότητα για εξαερισμό.
Συνδυάζεται τέλεια με το διάτρητο ρολό.
Δυνατότητα για μεγάλο ποσοστό διαφάνειας.
Μικρό κόστος.

ΡΟΛΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ

Ρολά ασφαλείας διάτρητα καταστημάτωνΡολό ασφαλείας διάτρητο

Ρολά ασφαλείας διάτρητα προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για προβολή των εμπορευμάτων. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.
Είναι ρολό ανοιχτού τύπου διάτρητο κατάλληλο για βιομηχανίες, γκαράζ και καταστήματα.
Σε επαγγελματικούς χώρους, συνδυάζει την μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων σας.
Είναι κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης εν θερμώ λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και διαμέτρου Φ2.5mm τρύπες με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια, χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει.
Το πάχος της χρησιμοποιούμενης λαμαρίνας είναι 1mm, ώστε να μην παρουσιάζει μείωση στην αντοχή του λόγω της διάτρησης, ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή.

Α) Φαρδύ φύλο από 0,6 έως 1,25mm πάχος και ύψους 11,5 cm

Β ) Στενό φύλο 0,8mm και ύψους 7,5cm
Μπορεί να βαφεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στην διάβρωση και μακροζωία.
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με κατάλληλους μηχανισμούς, ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης. Το ρολό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς, οι οποίοι είναι δυνατό να φέρουν στις άκρες τους λάστιχο και βουρτσάκι.
Το τελευταίο προφίλ του ρολού είναι ενισχυμένο για μεγαλύτερη στιβαρότητα και φέρει στο κάτω μέρος στεγανωτικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής είναι δυνατόν να συνδυαστούν φύλλα κλειστού τύπου.
Η πρωτοποριακή σχεδίαση του προφίλ της λαμαρίνας, καταφέρνει να συνδυάσει αποτελεσματικά τα οφέλη κυρτής και επίπεδης διατομής.
Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα.
Τιμή ολικής διαφάνειας 33%.
Κλασσική επίπεδη όψη.
Σχετικά ελαφρύ με αποτέλεσμα ευκολία στη μεταφορά και στην εγκατάστασή του.
Χρήση μικρού πλήθους ελατηρίων και μικρής ισχύος μηχανισμών κίνησης.
Ιδανικό για την προστασία είτε μικρών αντικειμένων είτε μεγαλύτερων αντικειμένων.
Αισθητική σύμφωνα με τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις.

ΡΟΛΑ ΔΙΧΤΥΩΤΑ

Ρολά ασφαλείας διχτυωτάΡολό ασφαλείας δικτυωτό

Δικτυωτό ρολό σιδήρου σε 4 διαφορετικούς τύπους: μεγάλο μάτι, μικρό μάτι, μεσαίο μάτι ρόμβος, & μάτι κύκλος.
Ο ιδανικός συνδυασμός: Ρολό ανοικτού τύπου (αποτελείται από: Άξονα, κουρτίνα, οδηγούς και κουτί) για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Προσφέρει τον μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χώρο σας.
Ποιότητα κατασκευής: Κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους σε ισχυρούς συνδέσμους σχήματος ρόμβου, διαστάσεων: Mεγάλο μάτι 12 Χ 17cm / μικρό μάτι 5,5 X 6,5cm / μεσαίο μάτι ρόμβος 9 X 11cm / μάτι κύκλος 9 X 9cm.
Το τελευταίο μέρος του προφίλ είναι ειδικά ενισχυμένο για επιπλέον σταθερότητα και ανθεκτικότητα, ενώ ταυτόχρονα φέρει λάστιχο στο μέρος που εφάπτεται του εδάφους για επιπρόσθετη στεγανότητα.

Πολλές δυνατότητες: Προσφέρεται με χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία, για την τελευταία υπάρχει διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα από μοτέρ, ενώ ταυτόχρονα επιδέχεται προσθήκη κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια.

Τέλος, το κουτί καλύψεως του μηχανισμού στα ρολά ασφαλείας μπορεί να παραχθεί στο ίδιο χρώμα με το προϊόν, για ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ρολό διχτυωτό μεγάλο μάτι (πύκνωμα 12 x 17 cm)

Ρολά διχτυωτά μεγάλο ματί (πύκνωμα 11 x 16 cm)

Ρολά ασφαλείας διχτυωτά κατάλληλα για την προστασία καταστημάτων που απαιτούν εύκολη προβολή των προϊόντων τους.

Χαρακτηρίζονται από άψογη αισθητική εμφάνιση, τέλεια κατασκευή και εφαρμογή.

Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Ρολό διχτυωτό μικρό μάτι (πύκνωμα 5,5 x 6,5 cm)

Ρολό διχτυωτό μικρό ματί (πύκνωμα 5,5 x 6,5 cm)

 Στο ρολό ασφαλείας διχτυωτό με «Μικρό Μάτι» το πύκνωμα του ρόμβου είναι (5,5 x 6,5 cm) και χρησιμοποιείται σε χρυσοχοεία ή καταστήματα με μικρού μεγέθους εμπορεύματα.

Στον τύπο αυτό η ασφάλεια είναι πολύ μεγάλη, ενώ η αντίστοιχη μείωση της ορατότητας προς τη βιτρίνα σχετικά μικρή.

Ρολό διχτυωτό μεσαίο μάτι ρόμβος (πύκνωμα 9 x 11cm) & μάτι κύκλος (πύκνωμα 9 x 9cm)

Ρολά διχτυωτά μεσαίο ματί ρόμβος (πύκνωμα 9 x 11cm)               Ρολά διχτυωτά μεσαίο ματί κύκλος (πύκνωμα 9 x 9cm)

Μάτι ρόμβος πύκνωμα 9 x 11 cm                                                   Μάτι κύκλος πύκνωμα 9 x 9 cm

Διχτυωτό ρολό μεσαίο μάτι & μάτι κύκλος, δηλαδή ανάμεσα στις δύο προηγούμενες κατηγορίες προσπαθώντας να καλύψει απαιτήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή, διατηρώντας τα επίπεδα ασφάλειας και διαφάνειας ανάμεσα στους δύο προηγούμενους τύπους.

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ

Είναι αποτέλεσμα “διέλασης” προφίλ αλουμινίου από βιομηχανίες  Ρολά αλουμινίου διπλού τοιχώματος

Σ 85                                                                                  Σ 45

Ρολά αλουμινίου Σ 85                Ρολά αλουμινίου Σ 45

Τα ρολά αλουμινίου χωρίζονται σε 2 είδη: α)Σ 85, β)Σ 45.

α) Το ρολό αλουμινίου Σ 85 είναι για μεγάλα ανοίγματα με δυνατότητα να μονωθούν με πολυουρεθάνη για θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η ανεμοποίηση που δέχεται είναι 50kp/m2.

β) Το ρολό Σ 45 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Σ85. Επιπλέον, όταν τυλίγει ανάποδα είναι όμοια η εξωτερική με την εσωτερική πλευρά.

Το πάχος του διπλού τοιχώματος στα ρολά αλουμινίου είναι 19mm με νεύρο στη μέση.

Επίσης, έχουν την δυνατότητα να τυλιχτούν σε σωλήνα 85mm με χωνευτά μοτέρ, ώστε να κάνουν το μικρότερο δυνατό κύκλο στα πολύ μικρά ρολλά (σε ύψος).

ΤΑΧΥΡΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Ταχυρολλά βιομηχανικάΤαχυρολό

Ταχυρολά χρησημοποιούμε σε βιομηχανίες και χώρους όπου απαιτείται γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο, ώστε να μην έχουμε απώλειες θερμότητας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εγγύηση που έχετε από την εταιρία Sofos Doors

Τα ρολά ασφαλείας έχουν υποβληθεί σε δοκιμές και ελέγχους και πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια για την εγγύηση της ποιότητας, απόδοσης και διάρκειας ζωής.

Πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας της αγοράς

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ  ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση των περισσότερων από τα προϊόντα μας (πχ μοτέρ για συρόμενες και ανοιγόμενες γκαραζόπορτες, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας κλπ) σε σχεδόν οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής. Για μεγαλύτερα έργα μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την εγκατάσταση και σε περιοχές εκτός Αττικής, σε λογική πάντα απόσταση από την έδρα μας (ώστε να μπορούμε εύκολα να υποστηρίξουμε την εγκατάσταση στο μέλλον, ακόμη και εάν πρόκειται για μικροεπισκευές ή συντήρηση).

 

Ενδεικτικά, περιοχές όπου μπορούμε να αναλάβουμε εγκαταστάσεις, εντός νομού Αττικής, είναι:

Αθήνα (Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκάζι, Γκύζη, Γουδή, Εξάρχεια, Θησείο, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μεταξουργείο, Μοναστηράκι, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη, Νέος Κόσμος, Νέο Ψυχικό, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Πεντάγωνο, Πετράλωνα, Πλάκα, Πλατεία Αμερικής, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Κολιάτσου, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σύνταγμα), Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αγία Παρασκευή, Άγιος Στέφανος, Αιγάλεω, Αλεποχώρι, Άλιμος, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα (Λούτσα), Ασπρόπυργος, Αφίδνες, Αυλώνας, Αχαρνές (Μενίδι), Βάρη, Βάρκιζα, Βαρνάβας, Βαρυμπόμπη, Βίλια, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βραυρώνα, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γραμματικό, Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ερυθρές, Ζεφύρι, Ζούμπερι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Θρακομακεδόνες, Ίλιον (Νέα Λιόσια), Καβούρι, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλύβια, Καματερό, Κάντζα, Καπανδρίτι, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κουβαράς, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρυονέρι, Λαύριο, Λυκόβρυση, Μαλακάσα, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μάτι, Μεγάλο Πεύκο, Μέγαρα, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Παλάτια, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Φάληρο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Οινόη, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πολιτεία, Πολυδένδρι, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σαλαμίνα, Σαρωνίδα, Σκάλα Ωρωπού, Σούνιο, Σπάτα, Σταμάτα, Σταυρός, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Φυλή, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χασιά, Χολαργός, Ωρωπός

Από την άλλη, μπορούμε να αποστείλουμε σχεδόν όλα τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετώντας έτσι τόσο πελάτες χονδρικής όσο και πελάτες λιανικής. Εάν μάλιστα πρόκειται για κάποιον αυτοματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και την προετοιμασία του ώστε να απλοποιηθεί η εγκατάσταση από τον τελικό πελάτη.

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΛΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ

 

Ορολογία – πολυγλωσσία

Στην ελληνική αγορά, έχουμε σήμερα μια πολυγλωσσία που είναι “κληρονομιά” από τις πρώτες γενιές τεχνιτών αφού ο καθ’ ένας τους ανέπτυξε τη δική του ορολογία.

Τόσο ο όρος ‘ρολά’ όσο και ο όρος ‘ρολλά’ είναι διαδεδομένοι.  Επίσης, συνηθισμένοι είναι και οι όροι ‘ρολά ασφαλείας’, ‘ρολλά ασφαλείας’, ‘ρολά καταστημάτων’, ‘ρολλά καταστημάτων’, ‘βιομηχανικά ρολά’ και ‘βιομηχανικά ρολλά’.  Ακόμη, θα δείτε και τους όρους ‘δικτυωτά ρολά’ ή ‘δικτυωτά ρολλά’, ‘διχτυωτά ρολά’ ή ‘διχτυωτά ρολλά’ ή απλά ‘δικτυωτά’, ‘διχτυωτά’ ή ‘δίχτυ’, αλλά και τους ειδικότερους ‘μικρό μάτι’, ‘μεσαίο μάτι’, ‘μεγάλο μάτι’ κλπ.