Τεχνικά χαρακτηριστικά για διάτρητα ρολλά

Τεχνικά χαρακτηριστικά διάτρητων ρολλών

Rola asfaleias diatrhta

ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΡΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα ρολλά διάτρητα καταστημάτων προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για προβολή των εμπορευμάτων.  Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

 Τα ρολλά ασφαλείας διάτρητα τύπου φάσα-φάσα υποβάλλονται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2.5 mm τρύπες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν εξαιρετική διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφάλειας που παρέχουν.

 Πάντα στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πάχος της χρησιμοποιούμενης λαμαρίνας είναι 1 mm, ώστε να μην παρουσιάζεται μείωση στην αντοχή του ρολού εξαιτίας της διάτρησης.

 Τα διάτρητα ρολλά μπορούν ακόμα να συνδυαστούν με τα αντίστοιχα κλειστά προφίλ φάσα-φάσα, δημιουργώντας εναλλαγές κλειστών και ανοικτών επιφανειών καλύπτοντας ειδικές ανάγκες αερισμού και  προβολής.

 Ενισχυμένο κάτω μέρος ρολλού: το τελευταίο προφίλ στα ρολλά ασφαλείας είναι ενισχυμένο, ώστε να δίνει στιβαρότητα σε ολόκληρο το ρολλό.

 Δυνατότητα τοποθέτησης στο κάτω μέρος του ρολλού κλειδαριών που το καθιστούν πρακτικά απαραβίαστο.

 ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

kleidaries asfaleias rolloy
Τοποθέτηση ειδικού στεγανωτικού λάστιχου στο κάτω μέρος του ρολλού και στο σημείο επαφής του με το πάτωμα.

 Τα φύλλα του διάτρητου ρολλού  φέρουν στις άκρες του ειδικά πλαστικά από πολυαμίδιο, προκειμένου να επιτυγχάνεται η αθόρυβη λειτουργία του ρολλού και η μειωμένη τριβή κατά τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΟΣ ΡΟΛΛΩΝ – ΜΟΤΕΡ ΡΟΛΛΩΝ
Odhgos rolloy asfaleias
Οι οδηγοί φέρουν ενσωματωμένα στεγανωτικά λάστιχα που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία, τη διείσδυση του αέρα και παρέχουν εξαιρετική μόνωση.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΛΑΓΙΑ ΟΨΗ
Odhgos rolloy
Οι σημαίες των διάτρητων ρολλών είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένη λαμαρίνα με διαστάσεις που ποικίλουν από 30 x 30 ως 55 x  55 εκατοστά, ανάλογα με τις διαστάσεις και το είδος ρολού και το πάχος υλικού 2 – 3 mm.

 Οι σημαίες για τα διάτρητα ρολλά με κεντρικα μοτερ φέρουν ειδικά στηρίγματα για τον άξονα, τα οποία επιτρέπουν την ευκολότερη ρύθμιση του, καθώς μπορούν να ρυθμιστούν και στις δύο διευθύνσεις, ώστε να επιτυγχάνεται η ιδανική θέση.

 Ένα μηχανικό stop είναι κατάλληλα τοποθετημένο στο επάνω μέρος του ρολλού, ώστε να προστατεύει το ρολό από την έξοδο του από τους οδηγούς, όταν αυτό ανοίγει. Μεντεσέδες με επένδυση από PVC.

ΜΟΤΕΡ ΡΟΛΛΟΥ
Moter rolloy kentriko

 Η κουρτίνα του ρολού προσαρμόζεται πάνω στον άξονα μέσω ειδικών μεντεσέδων, οι οποίοι είναι επενδεδυμένοι με ειδικό λάστιχο PVC, προκειμένου να επιτυγχάνεται η κατά το δυνατόν αθόρυβη και χωρίς τραυματισμούς λειτουργία του ρολού.

 Δυνατότητα τοποθέτησης ειδικών αγκυρίων στα άκρα των προφίλ των κλειστών ρολλών από γαλβανισμένη λαμαρίνα όταν οι διαστάσεις του ανοίγματος είναι μεγάλες και όταν οι απαιτήσεις σε ανεμοπίεση είναι σημαντικές.

Τα άκρα του ρολού συγκρατούνται από χαλύβδινα γαλβανιζέ κανάλια οδηγών και κυλούν επάνω σε αυτά.