Ρολά Λαμαρίνας Διάτρητα

Ρολά Λαμαρίνας Διάτρητα

Τα ρολά λαμαρίνας διάτρητα προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για προβολή των εμπορευμάτων.

Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Ρολά Λαμαρίνας Διάτρητα

Rollo asfaleias diatrhto

Τα ρολά λαμαρίνας  διάτρητα της Sofos Doors αποτελούν σίγουρη λύση για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.

Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα, άψογα φινιρισμένη και βαμμένη ηλεκτροστατικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αφού προηγηθεί ειδική επεξεργασία της λαμαρίνας (απολάδωση, φωσφάτωση).

Τα ρολά λαμαρίνας  διάτρητα προσφέρουν στεγανότητα και αθόρυβη λειτουργία, χάρη στις πλάγιες πλαστικές τάπες από πολυαμίδιο και στους οδηγούς με πρεσαριστά λάστιχα.

Επίσης με την χρήση «γλίστρας» για την σωστή οδήγηση του ρόλου μέσα στους οδηγούς αποφεύγεται η τριβή μετάλλου με μέταλλο.

Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ένα ειδικό προφίλ από ενισχυμένη λαμαρίνα πάχους 1,5mm στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης ειδικού προφίλ από PVC με διπλά φτερά (φούσκα) προσφέροντας μεγαλύτερη στεγανότητα.

Τα ρολά λαμαρίνας  διάτρητα τυλίγονται σε ενισχυμένο γαλβανιζέ άξονα διαμέτρου Φ60 (2,5mm και 4,0mm) και Φ76 (3,0mm και 4,0mm) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

Με κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου με κυλιόμενες μπίλιες και τεφλόν στα σημεία τριβής με τον άξονα για μεγαλύτερη διάρκεια, ή με άξονα TUBΟ περιστρεφόμενο σε ρουλεμάν (Ανάλογα τις διαστάσεις του ρολού).

Τα ελατήρια του ρολού εισάγονται από τη Γερμανία & Ιταλία σε διάφορα μήκη και πάχη.

Προσφέρεται το μοναδικό σύστημα μετακινούμενου άξονα με κινούμενη παντιέρα για κάθετη λειτουργία ρολλών με μεγάλο ύψος και με μεγάλη διάμετρο.

Τοποθετείται μπάρα ασφαλείας για προστασία σε περιπτώσεις μεγάλης ανεμοπίεσης.

Λειτουργούν χειροκίνητα ή με ηλεκτρικό μηχανισμό ο οποίος είναι αθόρυβος, υψηλών προδιαγραφών της EU, με ηλεκτρόφρενο και χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Τα ρολά λαμαρίνας διάτρητα προσφέρονται και τηλεχειριζόμενα με ειδικό προγραμματισμένο κωδικό με μέθοδο κωδικών συνδυασμών ηλεκτρονικής κλειδαριάς. Επίσης μπορεί να γίνει και χρήση μπουτόν ή μπουτόν κλειδί.

Φύλλο Ρολού Διάτρητο

fullo rolou diatrito lamarinas

Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντζαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από τη εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.

Στα ρολά λαμαρίνας  διάτρητα υπάρχει δυνατότητα κατασκευής κουτιού κάλυψης του άξονα, το οποίο προσαρμόζεται στις σημαίες των καναλιών για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

Συνδυάζει την αντοχή και την ασφάλεια με την δυνατότητα οπτικής επαφής με το εσωτερικό της βιτρίνας.

Για αυτό το λόγο είναι ιδανικό ρολό λαμαρίνας  διάτρητο για εμπορικά καταστήματα και τράπεζες.

Στα φύλλα λαμαρίνας δημιουργείται ανάμεσα στις νευρώσεις διάτρηση 25mm Χ 17mm με ειδικές πρέσες, προσφέροντας φωτεινότητα και αερισμό του χώρου.

Μπορεί να φθάσει σε άνοιγμα, χωρίς ενδιάμεσο ορθοστάτη, έως τα 6m.