Ρολά Λαμαρίνας Ίσιο με 4 Νεύρα

Ρολά Λαμαρίνας Ίσιο με 4 Νεύρα

Ρολά λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα ασφαλείας καταστημάτων λαμαρίνας κλειστού τύπου κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής. Οι οδηγοί διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

Ρολά λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα / Ρολά Λαμαρίνας Kλειστού Tύπου 

rolo-lamarinas isio me 4 neyra

Τα ρολά λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα  της  sofos doors αποτελούν σίγουρη λύση για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.

Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα, άψογα φινιρισμένη και βαμμένη ηλεκτροστατικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αφού προηγηθεί ειδική επεξεργασία της λαμαρίνας (απολάδωση, φωσφάτωση).

Τά ρολά λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα προσφέρουν στεγανότητα και αθόρυβη λειτουργία, χάρη στις πλάγιες πλαστικές τάπες από πολυαμίδιο και στους οδηγούς με πρεσαριστά λάστιχα.

Επίσης με την χρήση «γλίστρας» για την σωστή οδήγηση του ρόλου μέσα στους οδηγούς αποφεύγεται η τριβή μετάλλου με μέταλλο.

Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ένα ειδικό προφίλ από ενισχυμένη λαμαρίνα πάχους 1,5mm στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης ειδικού προφίλ από PVC με διπλά φτερά (φούσκα) προσφέροντας μεγαλύτερη στεγανότητα.

aksonas rolou me elathria kleistou tupou

Τα ρολά λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα τυλίγονται σε ενισχυμένο γαλβανιζέ άξονα Φ48 Φ60 ή Φ76 με κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου και με τεφλον στα σημεία τριβής με τον άξονα για μεγαλύτερη διάρκεια, ή με άξονα TUBΟ περιστρεφόμενο σε ρουλεμάν. (Ανάλογα τις διαστάσεις του ρολού).

Προσφέρεται το μοναδικό σύστημα μετακινούμενου άξονα με κινούμενη παντιέρα για κάθετη λειτουργία ρολλών με μεγάλο ύψος και με μεγάλη διάμετρο.

Τοποθετείται μπάρα ασφαλείας για προστασία σε περιπτώσεις μεγάλης ανεμοπίεσης.

Τα ρολά λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα λειτουργούν χειροκίνητα ή με ηλεκτρικό μηχανισμό ο οποίος είναι αθόρυβος, υψηλών προδιαγραφών της EU, με ηλεκτρόφρενο και χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Προσφέρονται και τηλεχειριζόμενα με ειδικό προγραμματισμένο κυλιόμενο κωδικό και με μέθοδο κωδικών συνδυασμών ηλεκτρονικής κλειδαριάς. Επίσης μπορεί να γίνει και χρήση μπουτόν ή μπουτόν κλειδί.

Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από τη εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.

Στο ρολό λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα υπάρχει δυνατότητα κατασκευής κουτιού κάλυψης του άξονα το οποίο προσαρμόζεται στις σημαίες των καναλιών για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

Φύλλο Ίσιο Kλειστού Tύπου με 4 Νεύρα

rolo asfaleias isio kleistou tupou

Κορυφαία ασφάλεια και αντοχή που οφείλεται στις 4 νευρώσεις του κάθε φύλλου. Αποτελείται από φύλλα ατσαλολαμαρίνας γαλβανιζέ, το ανάπτυγμα των οποίων είναι 182mm ενώ το συνολικό άνοιγμα του ρολού χωρίς ενδιάμεσο ορθοστάτη μπορεί να φθάσει τα 5m (ανάλογα με το πάχος της λαμαρίνας).

Τα ρολό λαμαρίνας ίσιο με 4 νεύρα διατίθεται σε 0.6mm, 0.8mm, 1.0mm και 1.2mm πάχος λαμαρίνας.