Σωληνωτά Μοτέρ

ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΜΟΤΕΡ

Σωληνωτά μοτέρ διαφόρων νιουτομέτρων, με μανιβέλα ή χωρίς, για σωλήνες Φ40, Φ60 και Φ70

Στο κατάστημα μας θα βρείτε σωληνωτά μοτέρ μανιβέλας υψηλής ποιότητας για οικιακή και επαγγελματική χρήση σε πολύ καλές τιμές.

Solinota Moter

Σωληνωτά Μοτέρ – Σωληνωτά Μοτέρ Μανιβέλας – Πλαϊνά Χωνευτά – Μοτέρ Ρόλων Αλουμινίου

Σωληνωτά πλαϊνά χωνευτά μοτέρ για αντικατάσταση σε ρολά αλουμινίου μπαλκονόπορτας-παραθύρων και ρολά γκαραζόπορτας
Τα σωληνωτά μοτέρ Gritalia είναι κατάλληλα για ρολά αλουμινίου, γκαραζόπορτες, τέντες, στόρια, προτζέκτορες κλπ ανάλογα τον τύπο τους και την ανυψωτική τους ικανότητα. Είναι Ιταλικής προέλευσης έως 5 έτη εγγύηση σωστής λειτουργίας. Η συσκευασία περιέχει μεταλλική βάση στήριξης και αντάπτορα. Σωληνωτά ή χωνευτά μοτέρ Ιταλίας με πέντε έτη εγγύηση, σε διάφορους τύπους για κάθε περίπτωση. Από 10Nm ανυψωτική ικανότητα έως και 230Nm, απλά ή με μανιβέλα. Οι κινητήρες Gritalia με την αυξημένη ισχύ και τον ιδιαίτερα συμπαγή σχεδιασμό τους αποτελούν την ιδανική λύση σε εφαρμογές όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για έναν τυπικό κινητήρα.

Τα μοτέρ ρολών είναι ειδικά σχεδιασμένα μοτέρ τα οποία τοποθετούνται σε συστήματα ρολών ασφαλείας και αναλαμβάνουν το ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμο τους. Τα μοτέρ αυτά τοποθετούνται είτε στο πλάι του μηχανισμού ανοίγματος, είτε στο κέντρο του είτε και χωνευτά. Μένουν σχεδόν πάντα αθέατα κι έτσι δεν επηρεάζεται η αισθητική των ρολών.

Τα μοτέρ μπορούν να τοποθετηθούν είτε κατά τη πρώτη τοποθέτηση των ρολών, είτε και σε ήδη τοποθετημένα ρολά. Εννοείται ότι η πρώτη περίπτωση είναι η ιδανική, αφού τα ρολά θα σχεδιαστούν εξ αρχής ως «αυτόματα», αλλά και η δεύτερη δεν αποτελεί πρόβλημα για έμπειρους τεχνικούς και συνεργεία.

Συντήρηση – Service

Τα μοτέρ – όπως και όλα τα μοτέρ – έχουν αρκετά κινητά μέρη, γι’ αυτό και χρήζουν κάποιας ιδιαίτερης προσοχής. Θα πρέπει να λιπαίνονται τακτικά αλλά και να καθαρίζονται από σκουπαδάκια και άλλα πράγματα που μπορεί να «τρυπώσουν» στο μηχανισμό και να προκαλέσουν βλάβες και άλλα προβλήματα.
Επιπλέον, επειδή είναι καλύτερο να προλαμβάνει κανείς τα προβλήματα από το να τα θεραπεύει, θα πρέπει να γίνεται κάθε έναν ή δύο χρόνια έλεγχος του μοτέρ από τεχνικό και service για να προληφθούν προβλήματα και ζημιές.

Μοτέρ χωνευτά
Μοτέρ εξωτερικά
Μοτέρ με τηλεχειριστήρια

Ηλεκτρικά μοτέρ ρολών Sofos Doors

moter solinota

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μοτέρ απλό
Μοτέρ με μανιβέλα ( χειροκίνητη λειτουργεία )
Μοτέρ αυτόματου ΣΤΟΠ ελεγχόμενης ροπής αντίληψης εμποδίου
Μοτέρ ασύρματο ( με τηλεχειρισμό )
Σωληνωτά Μοτέρ
Σωληνωτά Μοτέρ Μανιβέλας

Τα ηλεκτρικά μοτέρ είναι ιταλικής κατασκευής, διεθνώς αναγνωρισμένα έχουν εως 5 χρόνια εγγύηση και εισάγονται από την Sofos Doors.

Παρέχουν αθόρυβη λειτουργία, εύκολη ρύθμιση και αξιοπιστία. Διαθέτουν ανυψωτική ικανότητα από 10kg έως 215kg με άξονες Φ40, Φ60 και Φ70.