Συμβόλαια συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΡΟΛΑ – ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Ρολά ασφαλείας • Γκαραζόπορτες • Μοτέρ • Αυτοματισμοί

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής πωλήσεων κάθε επιχείρησης. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας που διασφαλίζει τη σωστή συντήρηση στα ρολά & γκαραζόπορτες και του εξοπλισμού τους.

Συμβόλαια συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης

Η προληπτική φροντίδα παρατείνει τη διάρκεια ζωής στις γκαραζόπορτες και στα ρολά σας, αυξάνει την απόδοσή τους και διατηρεί τον εξοπλισμό σας σύμφωνο με τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν μεγίστη ασφάλεια σας.
Η υποστήριξη που παρέχουμε μέσω των συμβολαίων συντήρησης καλύπτει πλήρως και τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις και περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες ανάλογα με το πρόγραμμα συντήρησης που έχει επιλεγεί:

Προληπτικές συντηρήσεις
Έκτακτες επανορθωτικές συντηρήσεις
Τηλεφωνική γραμμή 24ωρης υποστήριξης
Επέμβαση τεχνικού 24 Χ 365

Η εταιρεία μας διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο με απευθείας σύνδεση με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης για ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, και τα μοτέρ γκαραζόπορτας. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα διαθέσιμο και έτοιμο να προσφέρει βοήθεια σε πρώτο επίπεδο, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, καθώς επίσης και να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τον εξοπλισμό μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Sofos Doors

Ρολά ασφαλείας • Γκαραζόπορτες • Μοτέρ • Αυτοματισμοί

Τηλ. 210.56.90.935 – Κιν.6977.707.369 – Fax. 210.56.90.935

E-mail:info@sofosdoors.gr

Σάμου 2 Κορυδαλλός, Ελλάδα 181 21 Nikos Sofos

Μην αντιγράφετε κείμενο!