Συμβόλαια συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΡΟΛΑ – ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Ρολά ασφαλείας • Γκαραζόπορτες • Μοτέρ • Αυτοματισμοί

Υπηρεσία επισκευής

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής πωλήσεων κάθε επιχείρησης. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας που διασφαλίζει τη σωστή συντήρηση στα ρολά & γκαραζόπορτες και του εξοπλισμού τους.

Συμβόλαια συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης

Η προληπτική φροντίδα παρατείνει τη διάρκεια ζωής στις γκαραζόπορτες και στα ρολά σας, αυξάνει την απόδοσή τους και διατηρεί τον εξοπλισμό σας σύμφωνο με τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν μεγίστη ασφάλεια σας.
Η υποστήριξη που παρέχουμε μέσω των συμβολαίων συντήρησης καλύπτει πλήρως και τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις και περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες ανάλογα με το πρόγραμμα συντήρησης που έχει επιλεγεί:

Προληπτικές συντηρήσεις
Έκτακτες επανορθωτικές συντηρήσεις
Τηλεφωνική γραμμή 24ωρης υποστήριξης
Επέμβαση τεχνικού 24 Χ 365

Η εταιρεία μας διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο με απευθείας σύνδεση με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης για ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, και τα μοτέρ γκαραζόπορτας. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα διαθέσιμο και έτοιμο να προσφέρει βοήθεια σε πρώτο επίπεδο, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, καθώς επίσης και να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τον εξοπλισμό μας.

Κόστος επισκευής που είναι εκτός εγγύησης του κατασκευαστή. 
Αν έχει λήξει η διετής εργοστασιακή εγγύηση, ή όποια άλλη εγγύηση τυχόν ισχύει για την Οικιακή – Επαγγελματική σας συσκευή, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε την επισκευή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκεφθεί για έλεγχο της συσκευής στο χώρο σας, με κόστος επίσκεψης 49€ και κόστος εργασίας, αν χρειαστεί, επιπλέον 30€. Εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσουμε σε επισκευή, το κόστος ανέρχεται συνολικά έως 79€. Αυτή η αμοιβή αφορά μία οικιακή συσκευή και περιλαμβάνει την επίσκεψη, τον έλεγχο και την εργασία.
Για οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί, θα υπάρχει πρόσθετη χρέωση αυτού, για την οποία θα ενημερωθείτε από πριν με κάθε λεπτομέρεια.
Η εγγυήσεις μας ισχύουν σχεδόν για όλες τις εργασίες που θα κάνουμε σε επίπεδο υλικού με διάρκεια από 3 μήνες έως 2 χρόνια
Για όλα τα ανταλλακτικά ισχύει εγγύηση δύο ετών.
Οι τιμές ισχύουν για την περιοχή της Αττικής

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Sofos Doors

Ρολά ασφαλείας • Γκαραζόπορτες • Μοτέρ • Αυτοματισμοί

Τηλ. 210.56.90.935 – Κιν.6977.707.369 – Fax. 210.56.90.935

E-mail:info@sofosdoors.gr

Σάμου 2 Κορυδαλλός, Ελλάδα 181 21 Nikos Sofos