Τρόποι πληρωμής

Η τρόποι πληρωμής των παραγγελιών γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

Κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησής μας: Μπορείτε εάν προτιμάτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της Sofos Doors και να μας ενημερώσετε με έναν από τους κάτωθι τρόπους:
στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@sofosdoors.gr.
ή τηλεφωνικά στο 210.5690935/6977707369

  • Κατάθεση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5170053020209

IBAN: GR1001721050005105091112579

Δικαιούχος: Σοφός Νικόλαος Διονύσιος

Προσοχή: Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να επεξεργάζεται μόνον όταν έχει δοθεί η ενημέρωση ότι έγινε η κατάθεση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε τρόπους πληρωμής από αυτούς που σας περιγράφουμε παρακάτω:

  1. Αντικαταβολή με μετρητά:

Αντικαταβολή δεχόμαστε μόνο για παραλαβή από την έδρα μας ή για παράδοση στον χώρο σας με δικά μας φορτηγά (για πελάτες Αθήνας).

Επίσης για μικρά πακέτα με μικρό βάρος δεχόμαστε αντικαταβολή με μετρητά σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

  1. Πρόγραμμα άτοκων δόσεων: Με το πρόγραμμα άτοκων δόσεων σας δίνεται η δυνατότητα αγοράς του έργου τέχνης που εσείς επιθυμείτε, αποπληρώνοντας το σε όσο χρόνο εσείς θέλετε, εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια. Ζητήστε μας το ειδικό πρόγραμμα άτοκων δόσεων για την επιχείρησή σας.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, UionPay και οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας αλλά και κάρτες Diners, Discover και American Express αν το επιθυμείτε με χρήση του ηλεκτρονικού ασύρματου τερματικού POS Paycenter.

Με την υπηρεσία ασύρματου τερματικού ePOS Paycenter, προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ευελιξία.

POS-Paycenter

 

 

Προσοχή: Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να επεξεργάζεται μόνον όταν έχει δοθεί η ενημέρωση ότι έγινε η κατάθεση.

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα και τα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται προς αποστολή στις επόμενες 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Ρωτήστε μας για τους τρόπους παραγγελίας και πληρωμής. piraeus_bank_sofos doors

 

Print Friendly, PDF & Email
Sharing about your friends: