Υπηρεσίες

Υπηρεσίες – Γκαραζόπορτες – Ρολά ασφαλείας – Επισκευές – Συντήρηση

Ρολά γκαραζόπορτες υπηρεσίες επισκευές συντήρηση service

Γκαραζόπορτες – Ρολά – Επισκευές – Τοποθετήσεις – Service

 Τεχνική 24ωρη υποστήριξη πελατών μας;

Γκαραζόπορτες – Ρολά – Υπηρεσίες – Επισκευές – Τοποθετήσεις – Service

Στη Sofos Doors δίνουμε μεγάλη προσοχή στην υποστήριξη των πελατών μας.

Γι’ αυτό παρέχουμε εντελώς δωρεάν τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ανάλογα την περίπτωση μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμη (24 ώρες/7ημέρες την εβδομάδα).

Επισκευές-Service-Τοποθετήσεις

Υπάρχει τμήμα After Sales Service που ασχολείται με την εξυπηρέτηση προϊόντων που αγοράσθηκαν και παρουσίασαν κάποιο θέμα. Το τμήμα αυτό λειτουργούσε και η αντικατάσταση απαρτιών είναι η συνήθης πρακτική, ενώ ιδιαίτερο ολιγομελές τμήμα ασχολείται με το γιατί κάθε περίπτωσης.

Διαθέτετε στην εταιρεία ή στην οικία σας εγκατεστημένη γκαραζόπορτα, ρολλά ασφαλείας, ρολά αλουμινίου, μοτέρ γκαραζόπορτας, ή οποιαδήποτε αυτόματη μεταλλική κατασκευή;

Όταν η πόρτα του γκαράζ σας δυσλειτουργεί, οι εξουσιοδοτημένοι πάροχοι υπηρεσιών της Sofos Doors είναι έτοιμοι να αξιολογήσουν, να διαγνώσουν και να επιδιορθώσουν το πρόβλημα. Οι πάροχοι υπηρεσιών μας είναι εξοικειωμένοι με όλες τις μεγάλες μάρκες και μοντέλα και μπορούν συχνά να ολοκληρώσουν τις επισκευές κατά την πρώτη τους επίσκεψη.

ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ:
Τα 36 χρόνια  εμπειρίας μας στον τομέα του αυτοματισμού μαζί με μια νέα και δυναμική ομάδα με εξειδικευμένο προσωπικό μας κάνουν μοναδικούς στη δουλειά μας.

Πιστεύουμε ότι η άμεση παρουσία μας με τους πελάτες είναι απαραίτητη : γιατί μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να τους βοηθήσουμε στις αναφορές τους, έχοντας έτσι τη δυνατότητα διασύνδεσης με οποιεσδήποτε λύσεις, δημιουργώντας μια ισχυρή και διαρκή κατανόηση.

Αναζητάτε συνεργάτη για τη επισκευή και την συντήρηση του;

Γκαραζόπορτες – Ρολά – Επισκευές – Τοποθετήσεις – Service

Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένη υποδομή, π.χ. γκαραζόπορτες, ρολά, αυτόματες μεταλλικές κατασκευές, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, μοτέρ συρόμενα, ανοιγόμενα κ.ά., τότε, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στη επισκευή και συντήρησή τους.

Επισκευή-ρολά ασφαλείας

Το τμήμα τεχνικής επισκευής και υποστήριξης αποτελούμενο από τεχνικούς, και τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι στη διάθεση του αρχιτέκτονα, του πολιτικού μηχανικού, του εργολάβου, και του ιδιώτη για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμβουλή.

Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς, βιομηχανικές πόρτες και μεταλλικές κατασκευές. Αναλυτικές πληροφορίες για της εταιρείες που συνεργαζόμαστε και δείγματα τής δουλειάς μας μπορείτε να δείτε στη σελίδα.

Τα έργα μας

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και επισκευή σε εγκατεστημένη γκαραζόπορτα, ρολά ασφαλείας και μηχανισμούς σχετικών αυτόματων μεταλλικών κατασκευών.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικώς για επείγουσες περιπτώσεις βλαβών ώστε να μην αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τεχνικό μας παρέχεται δωρεάν.

Η επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο σας για τον έλεγχο χρεώνεται (ενδεικτικά) 30 € (+ΦΠΑ), ποσό που αφαιρείται από τη συνολική αξία της επισκευής, εφόσον την αναθέσετε σε εμάς.

Η επίσκεψη τεχνικού παρέχεται εντός Αττικής.

Συνεργαζόμαστε με τους γνωστότερους Οίκους του εξωτερικού σε αυτοματισμούς και γκαραζόπορτες όπως Acm, ΒIEM, Beninca, Bft, Bernal, Cedamatic, Daspi, Dea, Elsamec, Faac, Grital, Hormann, Vds, Mover,  Novoferm, Nice, Proteco, Roller, Stanley, Seav, Pujol, Gr, Somfy, Sommer, Allstar CHALLENGER κ.ά., διαθέτοντας τα προϊόντα και τα ανταλλακτικά τους στην ελληνική αγορά και εκπαιδευόμενοι στην εγκατάσταση και επισκευή τους.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση, τόσο σε  μηχανισμούς τύπου ΒΙΕΜ όσο και σε διαφορετικού τύπου μηχανισμών και γκαραζόπορτας.

Φιλοδοξία μας είναι να συνεργαστούμε και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας είτε κατά περίπτωση είτε στη βάση μόνιμης συνεργασίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα!

Υπηρεσίες

Εγκαθιστούμε ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες

Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση των περισσότερων από τα προϊόντα μας (πχ μοτέρ για συρόμενες και ανοιγόμενες γκαραζόπορτες, ρολλά, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας κλπ) σε σχεδόν οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής. Για μεγαλύτερα έργα μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την εγκατάσταση και σε περιοχές εκτός Αττικής, σε λογική πάντα απόσταση από την έδρα μας (ώστε να μπορούμε εύκολα να υποστηρίξουμε την εγκατάσταση στο μέλλον, ακόμη και εάν πρόκειται για μικροεπισκευές ή συντήρηση).

Επισκευή – Συντήρηση Γκαραζόπορτας

1. Η Γκαραζόπορτά μου δεν λειτουργεί:

Το μοτέρ δεν λειτουργεί.
Τα φωτοκύτταρα δεν ανταποκρίνονται.
Η γκαραζόπορτα παραμένει ανοιχτή.
Το μοτέρ δεν έχει δύναμη να κινήσει την γκαραζόπορτα.

Η πρότασή μας:

Καλέστε μας (σε ώρες εργασίας) να συζητήσουμε το πρόβλημα και ίσως το λύσετε με την καθοδήγησή μας.
Στείλτε μας με email ή viber, φωτογραφίες της γκαραζόπορτας και του μοτέρ.
Αν δεν καταστεί δυνατή η λύση του τηλεφωνικά, θα πρέπει να σας επισκεφθεί τεχνικός μας.
Η επισκευή ίσως γίνει επί τόπου, ίσως όμως απαιτηθεί χρήση ανταλλακτικών ή μεταφορά κάποιου υποσυστήματος στο χώρο μας.

Σημειώσεις:

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τεχνικό μας παρέχεται δωρεάν.
Η επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο σας για τον έλεγχο χρεώνεται (ενδεικτικά) 30 € (+ΦΠΑ), ποσό που αφαιρείται από τη συνολική αξία της επισκευής, εφόσον την αναθέσετε σε εμάς.
Η επίσκεψη τεχνικού παρέχεται εντός Αττικής.

2. Συντήρηση γκαραζόπορτας

Διαθέτω υδραυλικό μοτέρ το οποίο χρίζει συντήρησης μία φορά το χρόνο, ώστε:

Να μην έχει διαρροή λαδιού.
Να μην υπερθερμανθεί και πάψει να λειτουργεί.
Να διατηρεί το μέγιστο της επίδοσής του.

Η πρότασή μας:

Επίσκεψη τεχνικού μας για τη συντήρηση του μοτέρ.
Έλεγχος και συμπλήρωση λαδιού.
Έλεγχος ράουλων κύλισης γκαραζόπορτας.
Έλεγχος οδηγού κύλισης γκαραζόπορτας.
Έλεγχος τεφλόν συγκράτησης γκαραζόπορτας.
Λοιπές ρυθμίσεις.

Ένα παράδειγμα επισκευής:

Φωτογραφίες από τη διαδικασία επισκευής/συντήρησης ενός μοτέρ γκαραζόπορτας.
Βίντεο της τελικής δοκιμής πριν την παράδοση του μοτέρ στον πελάτη.

Επικοινωνήστε:
info@sofosdoors.gr – 210-56.90.935 – 6977-707.369

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

Τηλεφωνική Παραγγελία Eπισκευής – Service: Ρολά – Γκαραζοπορτες – Μοτέρ γκαραζόπορτας & Μοτέρ Αυλόπορτας.

Για όσους δεν είναι εξοικιωμένοι με το internet ή δεν θέλουν να αποστέλουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, υπάρχει πάντα το τηλεφωνικό κέντρο του www.sofosdoors.gr:

Από σταθερό τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα: 210 56.90.935

Από κινητό τηλέφωνο: 6977.707.369

Για τη δική σας καλύτερη, ασφαλέστερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση, καλό θα ήταν να έχετε πρόχειρα τα πλήρη στοιχεία του μοτέρ, η της γκαραζόπορτας (μάρκα, μοντέλο, έτος κατασκευής, ιπποδύναμη) καθώς επίσης και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο). Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου, παρακαλούμε γνωρίστε μας την επωνυμίας της εταιρίας καθώς και διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ και ΔΟΥ.

Ενδεικτικά, περιοχές όπου μπορούμε να αναλάβουμε εγκαταστάσεις, εντός νομού Αττικής, είναι:

Αθήνα (Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκάζι, Γκύζη, Γουδή, Εξάρχεια, Θησείο, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μεταξουργείο, Μοναστηράκι, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη, Νέος Κόσμος, Νέο Ψυχικό, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Πεντάγωνο, Πετράλωνα, Πλάκα, Πλατεία Αμερικής, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Κολιάτσου, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σύνταγμα), Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αγία Παρασκευή, Άγιος Στέφανος, Αιγάλεω, Αλεποχώρι, Άλιμος, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα (Λούτσα), Ασπρόπυργος, Αφίδνες, Αυλώνας, Αχαρνές (Μενίδι), Βάρη, Βάρκιζα, Βαρνάβας, Βαρυμπόμπη, Βίλια, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βραυρώνα, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γραμματικό, Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ερυθρές, Ζεφύρι, Ζούμπερι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Θρακομακεδόνες, Ίλιον (Νέα Λιόσια), Καβούρι, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλύβια, Καματερό, Κάντζα, Καπανδρίτι, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κουβαράς, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρυονέρι, Λαύριο, Λυκόβρυση, Μαλακάσα, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μάτι, Μεγάλο Πεύκο, Μέγαρα, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Παλάτια, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Φάληρο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Οινόη, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πολιτεία, Πολυδένδρι, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σαλαμίνα, Σαρωνίδα, Σκάλα Ωρωπού, Σούνιο, Σπάτα, Σταμάτα, Σταυρός, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Φυλή, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χασιά, Χολαργός, Ωρωπός.

Από την άλλη, μπορούμε να αποστείλουμε και να τοποθετήσουμε σχεδόν όλα τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετώντας έτσι τόσο πελάτες χονδρικής όσο και πελάτες λιανικής. Εάν μάλιστα πρόκειται για κάποιον αυτοματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και την προετοιμασία του ώστε να απλοποιηθεί η εγκατάσταση από τον τελικό πελάτη.

Οι δραστηριότητές μας δεν περιορίζονται στην περιοχή τής έδρας μας, στην Αττική δηλαδή. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και Service σε όλη την Ελλάδα.  Φιλοδοξία μας είναι να συμφωνήσουμε και να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αλλά, ακόμα και εάν δε συνεργαστούμε μας ενδιαφέρει πολύ να επικοινωνήσουμε, να λύσουμε απορίες σας (χωρίς χρέωση), να απαντήσουμε σε ερωτήματά σας, να σας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, να μάθουμε από εσάς και να μάθετε από εμάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Sofos Doors

Ρολά Ασφαλείας – Γκαραζόπορτες

Τηλ. 210.56.90.935 – Κιν.6977.707.369 – Fax. 210.56.90.935

E-mail:info@sofosdoors.gr

Σάμου 2 Κορυδαλλός, Ελλάδα 181 21 Nikos Sofos